Hoe helpen we u?

Bedrijven of particulieren hebben voortaan de keuze: zelf doen.

hoe helpen we u

Dat betekent zelf de onderhandelingen voeren met de bodem­sanerings­deskundigen en aannemers, wat niet eenvoudig is gezien de complexiteit van de materie.

Daarnaast dient u de volledige kosten van sanering te dragen.

Dankzij Tersana heeft u nu een 2de keuze: door beroep te doen op Tersana verlicht u de kosten van de onderzoeken en de saneringswerken én draagt u de organisatie van die sanering over.

Wat doet Tersana voor u?

Bedrijven of particulieren die beroep doen op Tersana worden op 2 vlakken geholpen:

Ontzorging

organisatorische hulp

Saneren is een complexe materie. Als garagist, carrossier of landbouw­mechanisatie­bedrijf bent u daar niet in thuis. Logisch. Tersana is er om haar klanten organisatorisch te ondersteunen. Door beroep te doen op Tersana draagt u de organisatie van die sanering over: het is nl. Tersana die, met kennis van zaken, zal onderhandelen met de sanerings­deskundigen en aannemers. Tersana zal uw dossier verder opvolgen, uiteraard steeds in overleg met u.

Financiële steun

financiële steun

Naast het organisatorisch voordeel, biedt Tersana ook een belangrijke financiële tegemoetkoming. Door aan te sluiten bij Tersana verminderen uw saneringskosten (onderzoek, sanering, en werking van Tersana inbegrepen) met 25%, dankzij de subsidies van de Vlaamse overheid.

Wie houdt nu niet van cookies