Hoe helpen we u?

hoe helpen we uBodemsanering is een complex onderwerp waar veel mensen niet in thuis zijn.
Toch is de kans reëel dat u er mee te maken krijgt.

Als u eigenaar bent van een stuk grond waar bodemverontreiniging is vastgesteld, dan moet u meestal overgaan tot een bodemsanering.
De organisatie van zo'n sanering kan een hele hoop stress en zorgen met zich meebrengen; iets dat u waarschijnlijk kunt missen als kiespijn.

Met de oprichting van Tersana zijn er twee keuzes die u kunt maken als er bij u bodemverontreiniging wordt vastgesteld:

  1.  Het zelf doen
  2.  Zich aansluiten bij Tersana

Ik doe het zelf

Daarmee neemt u de volledige bodemsanering op uzelf.
Dit betekent dat u niet enkel de bodemonderzoeken zelf moet plannen, het betekent dat u ook alle onderhandelingen met de bodemsaneringsdeskundigen zal moeten voeren.

Gezien de complexiteit van het onderwerp is dit allesbehalve eenvoudig.
Daarnaast zijn alle kosten die bij de sanering komen kijken voor uw rekening, en deze kosten kunnen serieus oplopen. Zeker voor de kleinere en middelgrote bedrijven kan een sanering het begin van een zeer moeilijke periode betekenen.

Vanaf nu heeft u ook een tweede keuze. Zich aansluiten bij Tersana.

Wat doet Tersana voor u

Tersana verlicht niet alleen de kosten aanzienlijk, onze experten nemen ook de organisatie van de sanering over. Klinkt goed, niet? Tersana helpt u dus op twee vlakken:

Ontzorging

organisatorische hulp

Zoals gezegd is bodemsanering een complexe materie.
Als garagist, carrossier, landbouwmechanisatiebedrijf, transporteur, landbouwer, ... bent u daar niet in thuis, en dat is logisch.

Bij Tersana beseffen we dat, daarom zijn we er om u te ontzorgen. Door beroep te doen op Tersana draagt u de volledige organisatie van de sanering over.
Zo zullen onze experten, met kennis van zaken, onderhandelen met de saneringsdeskundigen en aannemers. Wij volgen uw dossier doorheen de gehele procedure op; uiteraard steeds in overleg met u.

Financiële steun

financiële steun

Naast het overnemen van de organisatie kunt u bij Tersana ook rekenen op een financiële tegemoetkoming in de vorm van een subsidie.
Met deze subsidie voor de bodemsanering wordt 40% van de kosten gedekt door de overheid. Dat is bijna de helft!

Kom hier meer te weten over de financiële kant van een sanering.

Wie houdt nu niet van cookies