Snel en eenvoudig een OBO (oriënterend bodemonderzoek) regelen

Voorzichtigheid is de moeder van de porseleinwinkel en aangezien u verplicht een oriënterend bodemonderzoek (OBO) moet laten uitvoeren, willen wij u daarbij helpen.

Bij een OBO dient u een beroep te doen op een erkende bodemsaneringsdeskundige (EBSD). Uiteraard kan u zelf iemand contacteren en u vindt een lijst op de website van OVAM. Maar wij kunnen u daar ook bij helpen.

Indien u hiervoor op ons beroep doet, hebt u de garantie dat de bodemsaneringsdeskundige werkt volgens de standaardofferte. Daarnaast zal Tersana u € 1.400 voorschieten als er verontreiniging is t.g.v. de activiteit en indien bepaalde voorwaarden zijn voldaan. Meer informatie vindt u in de folder. Na contactname via info@tersana.be of 02/776 78 75 helpen we u verder.

De aanmeldingsperiode bij Tersana is afgelopen. Tersana heeft wel een aanvraag tot verlening ingediend. Laat het OBO op zich wachten en wilt u de subsidie van 40% niet mislopen dan kan u zich vrijblijvend pre-registreren bij Tersana. Belangrijk daarbij is dat deze eerste stap u nog tot niks verplicht ten aanzien van Tersana, maar het geeft u wel gemoedsrust. Over de definitieve aansluiting beslist u later na het OBO.

Wil u zich pre-registreren klik hier.

Wie houdt nu niet van cookies