Wat vinden onze contractanten van onze dienstverlening ?

Antwerpen

Tersana kan ik aanraden. Ze geven ook advies dat in hun eigen nadeel is. Met de hulp van Tersana kreeg ik nl. vrijstelling voor de saneringsplicht.

Carroserie Symons - Borsbeek

Yves Symons

Limburg

“Ik bedank Tersana voor hun tussenkomst en zorg. Samen met de bodemsaneringsdeskundige hebben ze gezorgd voor een tijdige en gunstige oplossing voor ons bodemprobleem .”

Celis Cars - Sint-Truiden

Rik Vanden Boer

Oost-Vlaanderen

“Ik begrijp niet waarom concullega’s een bodemonderzoek uitstellen. Tersana is er om te helpen en door uitstel riskeren ze 40% subsidies te mislopen.”

CEO van CIAC

Henri de Hemptinne,

Lees de volledige getuigenis

“Dankzij Tersana moeten wij ons niet bezighouden met de sanering. Alles verloopt vlot en wij kunnen onze energie voorbehouden voor onze corebusiness: onze fietswinkel.”

Van Eyck Sport - Aalst

Olivier Vandenhende

Lees de volledige getuigenis

“ Dankzij Tersana kregen we snel duidelijkheid over de precieze toedracht van de verontreiniging. We hebben dit dossier met een gerust gevoel kunnen afsluiten. De mensen van Tersana zijn ook meer vertrouwd met het technisch aspect van bodemvervuiling en dat zorgt voor een vlotte afhandeling. Dankzij de subsidie van 40% gebeurde dit bovendien met een heel beperkte kost.”

CIAC - Aalst

Henri de Hemptinne

“Nu is het een Tersana - dossier geworden. Daardoor worden wij niet langer aangemaand door OVAM om de sanering verder te zetten. Bovendien genieten we van een besparing omdat de jaarlijkse monitoring, die al in 2008 van start ging, wordt stopgezet op initiatief van Tersana. Tersana zorgt dus onmiddellijk voor een besparing. Dit is een tastbaar bewijs dat het ‘ontzorgen’ door Tersana ook geld oplevert.”

CIAC - Sint-Amandsberg

Henri de Hemptine

“Ik heb gewacht tot Tersana met het bodemsaneringsfonds kwam en heb me meteen ingeschreven. TERSANA is gegroeid uit de sector zelf en dat bewijst dat die er wel degelijk mee begaan is. Bovendien is de subsidie voor ons bedrijf mooi meegenomen. TERSANA kent, deelt onze bekommernissen en dus spreken we dezelfde taal.”

Renault Trucks Antoine – Geraardsbergen

zaakvoerster Benedicte Van Wonterghem

Vlaams-Brabant

“ Ik ben Tersana heel erg dankbaar voor al de moeite die ze voor mij hebben gedaan. Het persoonlijke contact en ruim begrip die ze tonen voor mijn situatie is opmerkelijk. Bovendien namen ze al de tijd om mij goed te informeren en zochten ze naar de best mogelijke oplossing voor mij .”

Garage Roger Goris - Tildonk

Roger Goris

“ Bij het aangaan van de overeenkomst met Tersana had ik gevraagd maximaal rekening te houden met de verzoeken van mijn huurder, garagist en de werken zo snel mogelijk uit te voeren zodat de garage aansluitend de versleten betonvloer zou kunnen herstellen. Tersana heeft het bodemsaneringsproject en de saneringswerken uitgevoerd geheel naar mijn tevredenheid en van mijn huurder , de garage. Ik kan Tersana aan iedereen aanbevelen .”

Beersel

Wilfried Vandervelden

West-Vlaanderen

”Dankzij Tersana moeten we maar 2 verontreinigingen aanpakken i.p.v. 8.”

garage Vermeulen - Brugge

Rony en Marianne Vermeulen

Lees de volledige getuigenis

“De voorbije jaren zijn niet makkelijk geweest. We hebben vanaf 2006 anderhalf jaar als huurder een garage uitgebaat op de Torhoutsesteenweg in Oostende. Voor de korte periode dat we op de Torhoutsesteenweg in Oostende actief waren, werden we verantwoordelijk gesteld voor bodemvervuiling. Ten onrechte! Maar ja bewijs dat maar eens! Gelukkig hebben wij een beroep kunnen doen op Tersana dat ons gelijk heeft kunnen aantonen en waardoor een dure sanering niet nodig was. Eind goed, al goed, zou ik zeggen.”

garage Phlips - Jabbeke

Karl Phlips

Lees de volledige getuigenis

“ Op een bepaalde plaats werd een verontreiniging met minerale olie ontdekt. Uit dat oriënterend bodem onderzoek kon niet worden opgemaakt of de verontreiniging te wijten was aan voormalige schroothandel. In het Beschrijvend Bodemonderzoek werd bevestigd dat het om een zeer lokale verontreiniging ging en van historische aard was, in dit geval zelfs van nog voor Vandaele Machinery hier actief was en er schroothandel was. De historische verontreiniging houdt geen risico in, noch voor de mensen op het terrein, noch voor het milieu. Daardoor is er geen sanering nodig en kon de nieuwbouw zoals gepland doorgaan.”

Vandaele Machinery - Oostrozebeke

Carl Vandael

Bekijk de volledige getuigenis

 

Wie houdt nu niet van cookies